MART.IN píše:
Teď už to tu můžu zveřejnit, už jsem to dal do kupy. Měl jsem ve dveřích u řidiče vložku z pravých dveří. Tím pádem mi šli odemknout jakýmkoli FORD klíčem. BACHA NA TO!
Jo, a taky děkuji klukům (sobota - Plasy), že to nevytrubovali.
Tak ja som sa stretol s podobnym problemom so zamkami na Forde jedneho znameho. Zobrali sme kluc z ineho Fordu, ze skusime zamknut. Samozrejme to ide, o tom sa tu uz dost popisalo. No dost nas prekvapilo, ked sme tym cudzim klucom na strane vodica aj odomkli
Skusili sme aj ostatne 2 zamky, tie nesli, tie boli OK. Potom sme skusili aj spinaciu skrinku a tam tak isto problem. Keby nas nezastavil imobilizer, tak aj nastartujeme.
A teraz je namieste otazka, ako sa toto podarilo. Napadaju ma 2 varianty.
1. Auto nema dialkove, teda cely zivot sa odomykalo klucom (rocnik '97). Mohli sa najpouzivanejsie zamky natoklo vydrat, ze idu odomklut aj inym klucom (hlavne ak su tie kluce velmi podobne)? To by ale nevrhalo dobre svetlo na fordacke zamky
2. Predchadzajuci majitel sa s tymi zamkami pohral a trochu im pomohol, napriklad po nasilnom otvoreni.
No ale z rozvijania teorii treba prest k realite a dako tento problem vyriesit. Co by ste mu poradili?. Ma niekto zo zamkami take skusenosti, ze by vedel poradit? Moze ist iba o zle nastavenie zamku? Alebo su vybrusene? Zatial to nerozoberal.
Vdaka ..