Zdarec, Jmenuju se jura a potřebuji obrovskou pomoc ,nevím jestli nebudu úplě za ču..ka, když sem tu novej napíšu si jeden přžíspěvek a hned chci pomoc , za kterou jinak předem moc děkuji.
Stavím traktor (tady je link pro ty co by se chtěly kouknout k nám traktorářům
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934 ) mám neuvěřitelnej problém , po připojení altecu mi začal stroj žít vlastním životem , je mi jasny že na 99,9% je něco blbě , de o to co , myslím že mám blbě zapojenej altík a k tomu taky ještě něco , protože když vypnu klíček tak mi to spálí pojistku 15A a motor zhasne ,když dám silnější pojistku 30A motor i po vypnutí klíčku , odpojení baterky a vyndání všech pojistek včetně světel jede dál jako by se nemetlo , dále taky z mě neznámyho důvodu hořijou dráty ktery nevedou jinam než od kostry na kostru a není na ně nic jinyho připojenyho , potřeboval bych schéma elekriky aspoň ve zkrácené verzi , kde třeba nejsou periferie ale jen elekrika na motor , dobíjení stálej plus kontrolka dobíjení ,mazání teplota a žhavení a zhášeče na čerpadle , v podstatě mi de o to jak jwe řešenej ten altec protože vím prd jak to má bejt , na mojem altíku sou dva červeny dráty silny jak cigáro v autě byly napojeny oba na starterovej kontakt se stálym plusem od baterky tak sem to udělal stejně , z toho relátka s uhlikama kteryho vedou ty červeny dráty vede taky jeden tenoučkej modrej , ten vedl do štekru a štekr nevím kčemu (domnívám se že je to kontrolka) dále je tam šroubek M5 na kterej vedl zelenej drát ale kdovíkam vedlo tohle přez co a kam (domnívám se že je to buzení plusem od klíčku) samozřejme může to být všecno jinak , proto taky potřebuju to schéma jelikož metou pokusů a omylů se mi to zdá zdlouhavé , díky moc za pomoc a hodně štěstí forďákům