To je právě ono, když už tam ten alarm je, tak bych chtěl, aby fungoval, jak má. Takže jsem se v tom včera večer zase vrtal. Tak opravdu je to jednotka centrálu a alarmu. Vede do ní asi 30 drátů
z toho 20 zvonkových a 10 trochu silnějších - ty jsou v jednom konektoru a ty zvonkové v tom druhém. Když zapojím do té jednotky konektor s těmi silnějšími dráty, tak se spustí siréna - původně jsem myslel, že je to klakson (moc jsem to mezi těmi paneláky nechtěl zkoušet), ale teď už vím, že je to siréna od alarmu. Takže buď je to někde špatně zapojené, nebo je někde špatné čidlo - čímž se to aktivuje. Chtěl jsem tu sirénu odpojit, abych si s tím mohl hrát, ale nemohl jsem ji najít - budu muset někam ven z města, aby se ti paneláčníci nezbláznili
Vůbec se v těch drátech nemůžu vyznat - ani se schématy ze sekce donwload to nesedí - jsou tam jiné barvy drátů. Nezkoušel jste se někdo na to někdy mrknout??? Asi budu muset muset ohalit všechna čidla alarmu - to znamená rozebrat všechny dveře + páté a kapotu
, takže to asi nechám na víkend. Baterka se mi odpojovat nechce, kvůli řídící jednotce. Ta pojistka jak jsi psal je OK - je to fakt ona. Takže přeci jen nějaký pokrok
Až pokročím, tak dám určitě vědět. Díky všem za rady.