Víceméně jsem to udělal tak, jak říkáš - uzemění jsem zapojil v kufru hned na šroubek uzemění zadního světla, kabely jsem použil silné, měděné, co se používají k el. spotřebičům na 230V (žádné drátky z ťamanského tržiště, ale bílá poctivá dvoulinka), napájení a remote-amp jsem protáhl pod pravým plastovým krytem prahu a vpředu u ŘJ jsem skončil, je tam průchodka dopředu, ale asi je pod tím podběhem, zkusím ho sundat až bude čas, dík za tip.
Rád bych to zapojil přímo na baterku, jak je hned u ní na plus konektoru taková úzká krabička s čtvercovými pojistkami (tuším 2x30A a 1x60A, tak jsou tam ještě 3 volné pozice, tak bych tam přidal jednu 10A - jestli se taková dělá - pro tu tubu. Mimochodem, můžu některou z nich beztrestně vytáhnout, aby se mi např. nevymazala ŘJ - abych ji mohl vzít s sebou do obchodu, že chci něco jako "tohle"?
Ten šroubek mi zapadl nejspíš dírou v tom vnitřním prahovým plechu (asi nosný prvek
- nekamenujte mě) do prostoru mezi něj a vnější plechový práh. Teda aspoň tak tipuju, protože jak mi vyklouzl (vpředu u RJ, plastový kryt drží 4 plastové špunty a dva kovové šroubky, vpředu a vzadu, jedná se mi o ten přední), tak to plechově zacinkalo a nikde jsem ho ani po 15ti minutách hledání nenašel - a to jsem odchlípnul koberec i tu plstěnou izolaci, co je pod ním. Zkoušel jsem i šáhnout dovnitř do prahu, ale na dno jsem stejně nedošáhl, tak nevím. Zatím to necinká, tak nevím, kde vlastně skončil