V mnohém souhlasím,ale viděl jsem už kupu velmi dobrých značek,které měly uvnitř velkosériově vyráběné střeva od noname producenta from čajna,dříve singapur,dříve tajwan.Dneska je to bohužel stále častější a běžné je,že značka známá svými kvalitami u audiofilů dneska bere do svých stolních přehrávačů mechaniky od LiteOna,které jsou mnohdy vpodstatě v lepším případě upravené mechaniky do PC,někdy ani nejsou upravované a jsou jenom odplechované.A podobně.Tím myslím,že rozdíly se stírají a co platilo před pár lety už neplatí.Třeba dneska opěvované značky,které se staly etalonem pro různé přenosné hudební krabičky,před pár lety nikdo neznal a nazval by je šitem.
Hlavně si myslím,že auto nemá s HiFi a hudbou nic společného,takže při podmínkách,které v autě panují, nebude ve zvukovém projevu mezi různými značkami žádný dramatický rozdíl.
Prostě jestli někdo chce takovou všeumějící krabičku do auta,já bych se toho nebál.Hrát to bude,asi i solidně(určitě jsou tam prověřené a odzkoušené obvody) a časem se může posrat vše.
O tom,že by velkoobchodní řetězce nakupovali zmetky pochybuju,spíše jde o smůlu a bohužel dneska běžný trend,že výrobci začínají srát na výstupní kontrolu a řeší případy bezproblémovou výměnou vadných věcí.Navíc se z toho pořád víc stává klasický spotřebák.
Stejně jsem věděl,že se Hnáta chytí - známý to highendista