kupis píše:
OK, ale kde jinde by se měl člověk tyhle věci dozvědět , než tady. A právě ti, co mají ty zkušenosti by se mohli do diskuze zapojit a poradit - a ne jenom když jde o hifi, ale i o muziku pro běžné uživatele, jako jsem já.
Do tyhle debaty se zamerne nemicham, protoze dnes je na trhu neuveritelny mnozstvi reproduktoru od zakladnich rad az po hi-end a snad nikdo nemuze mit nad tim vsim prehled. Zrovna vcera jsem tohle resil v hospode s par lidma z Autohifi ...... kdyz se budes divat po e-shopech, tak zjistis ze repraku do 2000,- je hromada a kdyz budes psat prodejci a ptat se na jeho nazor, tak ti stejne poradi ty repraky na kterych ma nejvetsi zisk a ty nepoznas jestli jsou opravdu ty nejlepsi nebo ne, protoze ty druhy nikdy neuslysis.
A urcite lip nez tady ti poradej lidi na foru
www.autohifi.cz i prez to, ze tehle debat uz byly miliony ...... nejcasteji se radeji Helix, Hertz, Rainbow, Magnat, Spectron, Axton ...... diky tomu, ze na forum ted chodi hrozne moc prodejcu, tak kazdej doporucuje veci ktery prodava a jak uz jsem napsal, tak veci na kterejch nejvic vydela ......