Mam zvlastny problem a uz si neviem rady. Mam autoradio Kenwood KDC W4544U a zacinaju sa mi s nim kopit problemy. Mam ho nastavene tak, ze po otoceni klucom sa zapne autoradio, no po zapnuti zacne v reprakoch dost nechutne praskat (v prednych aj zadnych). Vymenil som postupne kabelaz k reprakom, tiez redukciu z ISO na Ford, na tej povodnej sa vysantil predchadzajuci majitel, takze som si najprv myslel ze je v nej problem. Chvilku OK, potom to zase zacalo. A teraz sa k tomu pridruzilo to, ze mi odmieta nacitat CD a ked mam zapnuty Traffic info, tak niekedy ked sa aktivuje, tak sa po odvysielani dopravnych informacii neprepne naspat na CD/USB a neda sa to ani tlacitkom, musim vypnut funkciu TI a potom uz sa da zapnut USB. Zacinam mat pocit ze odchadza autoradio (je este v zaruke), no istotu nemam. Jedine ze zalozim namiesto neho stary kazetak, ale ten je uz tiez tesne pred smrtou. Len zvlastne je ze ked povytiahnem radio, tak je vsetko v naprostom poriadku. Minule mi praskalo aj pocas jazdy, po hodinke som uz troska chytil nervy a tresol po palubovke v oblasti radia a praskot prestal. Kable som skontroloval, vycistil konektory Kontaktolom, dokonca som kable dal do takej polohy aby sa o nich zadnou stenou neopieralo autoradio, no stale to robi. Po odpojeni a opatovnom zapojeni autoradio sa zrazu chova normalne. A novinka je ze uz aj zacalo odmietat 'vcucnut' CD do slotu a niekedy zase pre zmenu vysunut. Po terapii 'uderom do palubovky' to zase zacne fungovat. Na co by som sa mohol este pozriet pred reklamaciou? Este jedna poznamka - zatial mam minus od subwofera zapojeny na kostru, skusim natiahnut kabel priamo na minus baterky, ale v tom by problem nemal byt, po odpojeni subaca to stvara tie iste 'kusky'.
_________________ Ford Fiesta Classic MK3 1.3 ´96 SI mod, benzin 44kW, CFI, tmavomodra metaliza, cierne folie na zadnych sklach, chromove listy a spatne zrkadla, central na DO, elektr. predne okna, elektr. odomkynanie kufra, cira optika vzadu + cire bocne smerovky, predne hmlovky, zopar LEDiek v interiery, stresny spoiler, SI narazniky - a vymenena takmer polovica auta - uz asi len motor je povodny... Muzicka v podani firiem Kenwood, B52, Fusion a Innovate Ford Mondeo Kombi 2.0 TDCi, 96kW, rv.2004, 6-kvalt, GHIA vybava.
|