já mám sice starší model než ty, ale taky jsem se trápil, než jsem něco skutil.. v úrovni předních podběhů je seriově nějaký divný rozměr , tak jsem ten plast vyřízl a dupnul tam 13, ale zvenčí, proto jsem ten plast musel vyřezal víc-zvětšit otvor a podložit dřevěnou redukcí a na repro flánout spešl mřížku, ať mi to mladá neokope:d Do předních dveří, jelokož ty to bylo pořád málo, jsem vyřezal v úrovní ramen (jak do samotného tapicíra, tak mírně i do plechu dveří) otvor a práskl tam 10 cm repra s mřížkou (větší tam prostě nešly dát k vůli táhel kliky)...vím, že to vypadá na první pohled jako suchar reprák, ve skutečnosti, však hrají good, protože je nemusíš příliš "budit", jelikož jsou skoro u uší:D Mno a vzadu na platu do seriových plastových "krabic" jsem práskl karbonové woofery 13 cm, ale krabici jsem musel taky prošku upravit, protože mě Ford opět nesklamal a zase tam byl atyp rozměr. No a jak kluci správně zmiňují, tyto rozměry basy neudělají-slabý akustický tlak (mimochodem ve středech a výškách to s těmito repráky to hraje celkem good), tak jsem ještě tuto mini sestavu doplnil o subwooferový box Pioneer (protože potřebuju občas převážet nějaký věci, tak by zástavba napevno překážela) a pětikanálový zesík. Na zeseilovači (výhybkách) jsem navolil pro přední a zadní kanály pouze pásmo středů a výšek a o basy se solidně stará zmiňovaný subbas. Tím tyto repra mohou více "řvát", protože se tolik nezatěžují basy. Chtěl jsem ušetřit nějakou tu korunku, tak jsem do káry kopnul osvědčené a ne pčíliš drahé repra z prodejny (link-
www.hadex.cz) -všechny vyšli do 2,000,-Kč a měl jsem to štěstí, že mi zesík a subwoofer zbyly z předchozí káry. výsledek je celkem v pohodě, nic nerezonuje, teda krom SPZ a vnějších zrcátek:D
a) Ford Orion L4B, r.v. 1988, 1,6i. Zatím ve fázi oprav a úprav (výměny blatníků, lemů, prahů, přední stěny, nosníků, podlahy, je toho hafo, všechno příjde vyvařit a zavařit:o) Maká se i na motoru, podvozku a soundu - motor - kroužka, hlava, šálky, podvozek - pružiny, kompet new uložení a čepy. Hudba - zatím 7 repro, 5-kanál zesík, sobwoofer. Je to nákladné, ale líbí se mi staré věci
b) Octavia Combi TDi, r.v. 2000, devil eyes čirá vpředu, vzadu Hella led optik, flasch ŘJ+filtr KN. Podvozek WEITEC ULTRA GT 60/40, komplet brzdy RS, kola MAK HYPER SILVER 8x17, pneu 215/40, interiér kůže RS, budíky Moman, volant a řadička Victor....