No, taky přispěji se svou troškou do mlejnice. Podle mě, si forum může každý nastavit jak chce. Jestli je část fora jen pro plné členy klubu, dá se to pochopit.
Mam mk1 starý 25 let. Taky ho nepovažuju za vrak, ale za srdcovku, ostatně, když je doma víc než 10let tak už to ani nemůže být jinak, ostatně za pár kolíků bych pořídil mladší v lepším stavu s lepší výbavou a řekněme průhlednější historií než ten šmudla co stojí před domem.
SRAZY A AKCE KLUBU
přístup pouze pro platící členy FSC
TECHNICKÉ ZÁLEŽITOSTI
všem pouze ke čtení bez obrázků, plný přístup pouze pro platící členy FSC
VŠE O VŠEM A O VŠECH
přístup pouze pro platící členy FSC
PRODÁM
KOUPÍM
všem pouze ke čtení, plný přístup pouze pro platící členy FSC
Na druhou stranu tohle dokáže dost lidí odradit ne-li znechutit. Na staré forum sem chodil dost často, třeba jen přečíst pár zajímavostí, nebo přispět radou nebo se něčemu přiučit. Tím že se v jednu dobu zarazil volný přístup to dost upadlo, ne-li úplně chcíplo. Několikrát sem váhal, jestli mám vytáhnout z portmone 500 nebo ne, ale vždy sem si položil otázku, co za to dostanu? Plný přístup na forum? no dobrý... CD se zajímavými materiály? Co a v jaké kvalitě? nemám jich víc? Potkat se se zajímavými lidmi? A jací jsou? Jak se dostat na sraz a seznámit se a případně vstoupit do klubu, když jsou akce tajné... Podle mě je například existence inzerce 2x schizofrení - nechápu, nebylo by dobré tedy skrýt klubovní inzerci, pro nečleny to nemá informační hodnotu. Jestli si chcete prodávat díly nejdřív mezi sebou je to vaše právo, ale vyvolává to otázky. Když se podívám na avatary členů klubu, tak si mohu myslet, že je to dobrá recese. Dle mého názoru to ale snižuje hodnověrnost klubu jako takového... jako sorry, dát si do avataru obrázky lumpů, jako je Krejčíř a spol to ve mě vyvolává asociace, že jste stejní lumpové jako oni
i když vím že si děláte prdel. Ještě k té inzerci: Jestli chcete zamezit přístupu lidem, kteří jenom kšeftují s pochybnými díly, je to jen dobře. Na druhou stranu: chlubit se 26 rozebranými scorpii...
Buď se v tom rádi vrtáte (jako já) nebo to někoho živý anebo obojí, každopádně Michale lbc likviduješ zhmotněnou podstatu klubu
. (tak a ted mi neprodá ani matičku) Když se na to podívám střízlivýma očima jako nezávislý pozorovatel, kterého už přešlo prvotní nadšení z vlastnění tohodle korábu, tak si musím položit otázku, jestli je tenhle klub klubem entuziastů nebo garážovým gengem z Rychle a zběsile.
Sleduju tenhle klub od jeho vzniku (jiný avatar)...(jak málo chybělo být jeho zakládajícím členem) a časem se z něho stala dá se říct hodnověrná instituce, jejíž provoz něco stojí a do toho co je napsáno v historii klubu bych byl ochoten investovat, ale věci se časem vyvíjí a mám pocit, že to směřuje spíš ke garážovému gengu.
alespoň to se dá vyčíst z toho mála co se objevilo na obou forech. Sleduju kluby v GB a US a tam ty fora jsou o něčem jiném než tady v současnosti.
Neberte to jako kritiku, ale jako podnět k zamyšlení. Do útrob klubu nevidím, takže to vnímám povrchně a možná to pletu a neměl bych tolik hulit.