blaza61 píše:
jj Jerry, dík za upozornění, ale na těch anglických webech si ani česky ani slovensky moc nepokecám, že?!?
Jinak, je to jak v politice, chcešli něco změnit musíš vstoupit do FSC zaujmout svými názory, prosadit svoje názory a pak se něco změní. Teď jde, ale o to, jestli někdo ve FSC převratné změny chce. ..........
O otevření fóra veřejnosti, alespoň v tomto stádiu jsem se zasadil já, třeba se najde někdo další kdo převezme aktivně štafetu a dotáhne to dál. Jenže ten nesmí o tom klafat na FordFansu, ale musí za námi přijet někam na sraz nebo akci.
hehe, to moc ne, ale udržuju si svou čenglisch na relativně dobré úrovni to je jedna věc, druhá věc je, že jejich forum je rozsáhlé, takže když fakt něco potřebuju řešit, jako že už dlouho ne, tak se to dá najít, nebo ti poradí nebo tě pošlou někam (na web) a: světe div se vono to funguje a fakt to tam je.
Co se týče toho ostatního zajet někam na sraz a prosadit tam změnu fora a nebo taky ne...
, ale pro mě je zajet do Brna na bowling docela z ruky a asi bych musel šmudlu dovezt na plataku
Sraz v jižních čechách je sice blíž, ale i tak je to pro mě štreka x00 km. A kdo vi, co bude v červnu?...
Ale ruku na srdce: jezdit někam do horoucích pekel (sorry Brňáci)
a řešit tam odemknutí fora je docela ujetý.
Polootevření fora je dobrý posun vpřed, ale když něco funguje jenom napůl, tak je to taky napůl rozbitý. Otevření by pomohlo hlavně klubu.
Když se podívám na fordfans, tak tam vidím spoustu všelijakých aktivit... někdo se baví suprovými fotonávody, někdo bastlí elektronické serepatičky do aut, někdo staví supr káru, někdo třeba rád tlachá a někomu dělá dobře radit a pomoct a tohle všechno na FSC už není, protože si to držíte pod pokličkou. A když někdo z venku, kdo by měl třeba zájem se na tom podílet přijde na FSC tak vidí prd a neví co může čekat. Je to trochu o psychologii. Mám komplet origo elktrický schemata, můžu je oskenovat, ale proč se s těma A3 mordovat, když si to pak nechaj pod pokličkou... malý příklad
Sorry, že rejpu.