Vše začalo výměnou reklamovaného čelního okna
Po měsíci
jsem konečně zvedl telefon, že auto je hotový, ale že ho přes výkend nabijí a umejou, že při pokusu těsnosti okna (oplach proudem) se jim auto rozvítilo jak vánoční stromeček.
Přes výkend auto vyschlo a fungovalo dobře - týden jsem jezdil a radoval z funkčního okna.
Jenže tu noc co byl vítr taky sprchlo a auto mě zbudilo hnusným alarmem. Vykloním se z okna a on nejde vypnout
No nic vylezu ven a koukám, že jako bych měl zapnutej klíč - a jéje pomyslím si. Ráno první cesta Charouz. Že se na to podívají, že to musí dát dohromady. No po 4 hodinách čekání mi zdělili, že je to hlavní pojistkovka a že ji vyčistili a budu moc odjet. Tak čkám venku 5 minut, deset, dvacet, říkám to je divný.... No vyskočila paní z příjmu a že mi musí půjčit vůz a moje že pojede do Hradce. Říkám, že ne, že si pojistkovku vezmu a zkusím opravit sám - auto od tý doby nejde nastartovat
Tak dnes ji tam vezu zpátky, tak uvidíme
Musím, ale VELMI pochválit přístup ve Ford Charouz Vysokov. Zdarma zapůjčili Ford Focus ´08 a jejich přístup mě velice potěšil, takže pokud někdo něco bud chtít, vřele doporučuji tento servis. Perfektní přístup a snaží se vyhovět...
Ford Scorpio, 1997, 2.3i DOHC 16V. 4 x el. okna, Aut. klima (zatím funkční), ABS - na škorpo samozřejmost, vyhřejvaný snad všechno co v autě je, pal. PC, mlhovky a akorát mi tam chybí už závěs, abych za tím něco potahal
Video sraz FF2008video sraz FF2009