Ahoj, potřeboval bych trochu pomoct.. Koupil jsem si 16" kola s gumama 205/50, levý úplně v pohodě a pravý občas škrklo o plastovej podběh - v místě, kde je zaháklej o lem blatníku, na lemy to ale naštěstí nedosáhne.. Vymetl jsem pár dír a už to neškrká, parádně se ten plast olámal, podběh i tak drží a je klid..
Nicméně mi to nedalo a když jsem sundával kola abych natřel brzdiče, zkoumal jsem čím to je, že jedna strana je dobrá a druhá ne.. Po chvíli jsem si všiml, že na levý straně je na pružině ulomenej presně jeden závit, na pravý straně je pružina na tři kusy, celkem skoro dva závity..
Teď k problému: 16" kola s takovou "úpravou" vypadají na autě dobře, vejška je co se týče vzhledu úplně ideální... Takže jak dlouhý pružiny koupit, abych se přiblížil k současnýmu snížení a neolámalo mi to i ten levej podběh? Mám strach že -40mm už bude na 16" kola s tak vysokou gumou moc, máte někdo zkušenosti?
Problém druhej: kde a jakou značku aby to za něco stálo a zároveň abych za to nedal majlant? Ideální by byly červený a kolem 2-3 tisíc..
Zadek neřeším, tam je vše ok.. Díky moc za pomoc.