no snad to eště dobře dopadne, moc děkuju Anglimu že mi stále věří že to složim, celkem to psychycky pomáhá držet si směr a nevzad to, crazyape no celkem se nedivim že se mi divíš
kdesi sem tu psal že nic neni mrtvý dokud to nepohřbíš, důvod proč to dělam timhle způsobem sem taky napsal
navíc sem zas o něco chytřejší
už vim že když máš odpojenou baterku a svařuješ že to stejně může řachnout
, první co sem zkusil byly hned kontrolky, nic se nezměnilo, tak sem zkusil start, naskočil normálně jen hlučně, tak sem vypl motor vystoupil a vyděl tu kaluž, zkoumal sem kudy to šlo a naštěstí jen ty rozvody, stejně je paradox že člověk jede něco vylepšit a nakonec udělá uplnej opak
, zpozoroval sem jen jednu takovou maličkost a nejsem si jist zda to bylo už dřív nebo ne, šel sem k vozu když běžel motor, procházel sem kolem výfuku a v pravidelných intervalech v něm jakoby zaduní, představte si plynulej zvuk normálního motoru jen s pravidlnym dum-----dum-----dum, nevim co si o tom myslet
no tak vyměnim ten dekl rovnou když už budu v montáži tak shodim vejfuk a vezmu si ho rovnou celej převařit, koukal sem že od bejvalýho majitele je ve 3 místech spojovanej na užší trubku, to se mi nelíbí, a rovnou vyměnim katík za rezonaci, další věc jak to bouchlo mam celej motor od oleje, mam se bát nebo mam vzít arvu celej ho polejt a pak na wapce spláchnout??? dekl už mam dodělanej tak zejtra budu trávit čas zas u vozítka
než to řachlo tak sice protékal mírně olej tim svárem ale jelo to jak šlak
tak já jdu vzít žiletku oholit hlavu a vše co je opálený a budu chvilku chodit kanálama aby mě lidi neviděli
jo a mam pro vás video jak to běželo před tim výbuchem tak až bude na tube tak hodim odkaz