Ahoj kluci trošku to tu oživím.
Ohledně stání klubu:
http://www.fordfair.co.uk/files/2011/02/Ford-Fair-Car-Club-Forms.pdfmusíme vyplnit toto a odeslat:
email: events.sales@futurenet.comJe tam sleva na Advance tiket. (ADV) z 16 na 15 liber, ale osobně bych spíš uvítal, abychom si lístky koupili každý zvlášť a jen nahlásili příjezd klubu. Po komunikaci s nimi. Zřejmě tam budu stejně psát protože:
Placení je přes creditku, což po nedávné zkušenosti s pokusem zaplatit lístky na F1 v Maďarsku nevidím moc růžově, takže se pokusím zjistit, zda to půjde převodem.
Klubový dotazník:
V dotazníku jsou některé otázky, které já neznám.
Club name:
FordFans Czech Republic.Contact name:
Asi bych dal OSLIKA. How many members are in your club:
Absolutně netušim kolik má FordFans členů.Adresa:
Bráno klubu, ale asi bych tam napsal opět na OSLIKA, když to tady spunktoval.Please mention any positional request here:
Tak toto je zřejmě kolik nás tam přijede. Jak velkou plochu mají rezervovat.Ticket:
OSLIK (1+1) ADV
JaJaToR (1+?) ADV (už má koupeno)
Johnik (1+1) ADV + Individual TR session K + PASS
J-K (1) ADV
Jiri_cek_CZe (1+1) ADV
Please supply cca 7 ADV ticket každý za 15 liber (JaJaToR není započítaný)
Please supply 6 vehicle passed (no charge = bez poplatku)
Track action:
Pojedu jenom já.Individua track session 30 liber + pasažér 10 liber
Jak je to s příjezdem do Británie? Když jsme členi EU, tak už se nás ty vstupní kontroly netýkají nebo stále ANO?
OSLIKu pošli mi prosím tě na sebe tel. číslo. Díky.
Videogalerie z motoristických akcíNavštívené motoristické mekky: Mimoňské války (CZ), Nürburgring Nordschleife (D), European Ford Puma Meeting Valkenburg (NL), F1 Grand Prix Hungary (H), FordFair in Silverstone (GB), Rallye Legend (RSM), Tuning World Bodensee (D), 24h Le Mans (F), Stelvio Passo (I), 15th Anniversary Ford Puma Meeting Dorsel/ Nürburgring (D), Isle of Man (GBM), Neste Oil Rally Finland (FIN)... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz.