takže:
1:
FORD666 píše:
Kolik vozů se asi chystá a jaká je kapacita, třeba vzhledem k programu?
- Kolik se chystá lidí je zajímavá otázka, protože přesně ti to nikdo neřekne, ale odhadem já osobně počítám mezi 200 - 300 lidmi. kapacita lidí je hlavně vzhledem k letišti, a za dodržení pravidel. Kapacitu, aby toto letiště stačilo ještě sloužit i jako místo pro nějaké pytlování je dle mě cca 400 - 500 lidu. Zdezáleží na tom, kolik lidí přijede autem, kolik lidí přijede po dvou v jednom autě a podobně. Je to malé letiště.
2:
FORD666 píše:
Mohu informace o srazu uvést na jiných stránkách (založit sraz)?
- to by možná šlo, jenže si nedovedu představit, jak zachováš tok informací od pořadatelů k lidem co budou číst výzvu někde jinde, pak je to taky sraz fóra, takže u ž toho plyne jakésy """"omezení"""", my jako organizátoři potřebujeme vědět relativně přesnou informaci o počtu lidí. Jde o jídlo záchody, program, stany, a miliardu dalších věcí. Dále jak jsem psal kapacita letiště je omezená, stejně jako naše možnosti a možnosti dalších lidí co jsou v tom zainteresovány. Nevim co přesně si představuješ pod pojmem sraz na letišti, ale my opravdu nejsem něco jako nějaká Mimoň. Před 2 lety potažmo 3 kdy byl v částkovicích první sraz to bylo pár lavic z hacičárny a na tom pípa a seděli jsmevšichni vedle sebe bylo nás tam pár. Loni už to byl záhul uřídit a letos to bude zase o něco větší, takže já bych nějakou výzvunikam nedával. Sorry, ale přecejenom je to sraz fóra, a je něco jiného když tam plácnu já vezmu přítelkyni, Krtek děti a manželku a tak podobně, než když tam přijede někdo kdo vůbec nikoho nezná. myslim že by možná byl i zklamaný. Ale co já o všem nerozhoduji, jen řikám svůj názor a odhaduji dle mlhavých alkoholových vzpomínek počet lidí.
Jo hej kolik si představujeme WC? 4 nebo 6 nebo více? potřebuji to pro tu firmu.