Ale kdybych se měl vyjádřit osobně, tak jsem byl hrozně spokojenej, že to vyšlo tak jak to vyšlo.....sice jsem do toho vložil energii,ale ostatní si myslím do toho dali více energie než já.
Hodně jsem se nasmál....pobavil, přiučil a poučil, byl to pro mě opravdu přínosný víkend, ale proč si vůbec nic nepamatuju přemýšlím dotuď.....hlavně když jsem se v sobotu ptal co vlastně přišlo po těch slivovicích za chlast...to už jsem měl asi okýnko,ale nějak jsem ho nechal u koníčků promrznout, když jsme se spolu se Staníkem tak nějak hrabali v hovnech.Jinak se omlouvám za svého skoro švagra za ranní vyhrávání....celá organizace téhle akce se mi snad povedla, i když jste všeci pomáhali tak nějak jako každej každému.....a každý mě jistě chápe jak to myslím.
Moje máma Vám všem děkuje za chválu guláše a pečeného metru....hodně jí to potěšilo, že Vám chutnalo....
S majitelem chaty jsem se domluvil na předběžné rezervaci na příští rok stejného datu, a hlavně na tom,že bečka bude zase 100 půlitrová a u toho bude stát 50ti pivová, kterou budeme moci buďto použít nebo ne...jako takovou zálohu....
Jinak opravdu chci poděkovat všem co byli a pomohli jak fyzicky, tak psychicky a hlavně materiálově....
Ale stejně jsme taková parta nefunkčních aut...co hoši?
Jednomu mondeu se zavírají dveře a nefunguje ručka, druhému mondeu funguje jen půlka ruční brzdy,ale k čemu když je zamrzlá,třetímu escu zase cvrliká v motoru jako by tam měl cvrčky,expreskovi zase nějak mrazivá rána nedovolila roztopit kamna....no a pátý radši dojel vlakem
Děkuji všem za VŠE