stanley27 píše:
:shock: ahoj nevím jestly tam je volnoběžný ventil,nějak jsem ted moc v práci "kurnik",ale počítám že na to v sobotu v lítnu!!!!,ale trochu jsem diskutoval s kámošem (je automehanik) a říkal že je to pravdě podobné že to bude ten krokovací moto. prej na to mrknem,hodíme oko!chtěl jsmem se ještě zeptat ohledně toho krok.motůrku nevý někdo kolik asi tak stojí peněz,Děkuji! stanley
Fakt tu mrkni do sekce volnoběh, nedávno-cca 14 dní se tot tu zase celkem rozsáhle řešilo. A v cenách tu najdeš určitě i cenu toho ventilu. Nebo mrkni na auto Kelly-ale netuším jestli ho tam mají.
P.S.: co vim, co jsem si tu přečetl, tak se nemusí hnedka měnit, ale někdy postačí vyčistit, návod tu je někde dost podrobně popsanej, a jak říká Wizzy často to dělá i ta hadička odvětrání klikovky
Vím že ti to, že má šhledat je celkem na nic, protože sám to taky nerad dělám, ale hodim ti semka pár odkazů na ty témata..
Wizzy píše:
Ve tvém motoru opravdu žádný krokový motorek - aspoň z výroby - není. Volnoběh je řízen volnoběžným ventilem. Příčin tvých problémů může být spousta - ať už zaseklý nebo nefunkční onen volnoběžný ventil, netěsnost sání (s oblibou hadice odvětrání klikovky), špatné tlaky na válcích a spousta jiných. Určitě vše se zde mockrát probíralo, pročítej témata, hledej.
už jsem si říkal, že neumím číst...protože to jsem si tu přečetl, někde...