Walker píše:
řekněme, že zaměstnanci tohohle ústavu nijak svým IQ nepřesahujou průměr Bohnic, ba se i zdá že odtud pocházejí....čím víc jim zákazník (aniž by to nějak chtěl) se dotýká jejich bezbřehé neznalosti, nastupuje rádoby chytračení spojené s oblbováním doplněné patřičnou arogancí, aby zákazník věděl že tu není doma a nic neznamená...historek odtamtud mám spousty, vzpomínám si momentálně na dvě kdy jsem chtěl novou sadu šroubů hlavy dieselu a pak trubky ke vstřikům....po přednesu modelu, roku výroby a VINu(bez VINu tam zřejmě nejde koupit ani voňavý stromeček) a časově náročného průzkumu jejich chlebodárného microcatu se mě s naprostým výrazem imbecila zeptal kolik jich jako těch šroubů chci....opakoval jsem svůj požadavek že sadu jenž jich čítá 10ks....máme dva, ale můžeme je objednat, do tří neděl tu budou...poděkoval jsem a omluvil svůj náhlý odchod tím, že spěchám do FABORY, kde je dostanu do 30ti minut....druhá story byla s trubkami od čerpadla ke vstřikům.....opět přednes všeh dat včetně čísla bot, obvodu pasu a sexuální orientace...tak pane trubky jsou jen v sadě a nejsou na váš model skladem a byly by tak za měsíc....opáčil jsem ať tedy skoukne trubky na mkVII 1,8D jenž jsou stejný....pane to je úplně jiný, ale šel se kouknout do microcatu v domnění jak mě omráčí rozdílem...nemaje přemnoho času, poradil jsem mu při vyhledávání zkratku, a ejhle, finis byl stejnej a dodací čas už jen čtrnáct dní , což mě trochu zarazilo, kterak má stejnej díl ve stejným regálu centrálního skladu rozdílnou dodací dobu v závislosti na stáří modelu....dle této logiky, kdyby nebyla učiněna konstrukční změna u fokusu, byly by tyto trubky zřejmě místně skladem...opět jsem se poroučel, a jelikož nejsem takový profík jako oni, trvalo mi sehnat a vyměnit trubku asi hodinu místo jejich měsíce....ForDUMB je vskutku jen pro blbý a ještě blbější co ještě netuší, že kterýkoliv jiný místo je pro ně a jejich forda lepší....
to je nejenom tam, sel sem do forda v Chomutove pro zarovicky do pristrojovky a chteli po mne VIN, rikal sem si divne ale dobre, a pak mi rekli ze dodaji do 3-4 tydnu, na mou otazku jak je mozny ze obycejny zarovicky nemaj skladem nedokazali odpovedet, tak sem je poslal k sipku s tim ze pristrojovku mam rozebranou ted a nehodlam ji za tri tejdny rozebirat znova, predelal sem vse co nesvitilo na diody a mam klid, nekdy az bude nalada dodelam zbytek.