Zdravím všechny.
Ford po nastartování dost vynechává jakoby měl chcípnout a díky tomu také dost koří (bílej kouř). Když se zahřeje jde tam poznat že ještě drobátko vynechává, ale už fakt nepatrně. Ubírá to i na výkonu. Při takovém startu mu přidržím drobátko plyn. I když držím nohu stejně otáčky jsou 1,5k a za chvilku se začnou zvedat až na 3k.
Další věc je, že po výměně termostatu nechce chcípnout přes klíč. (Musím přes rychlost a to určitě bolí
). Měnil jsem kompletní termostat i s obalem ve kterém se termostat nachází. Měnil jsem ho za skoro stejný TIP, jen na něm neseděli tyhle 2 věci.. (Foto je ilustrativní)
Dolní čidlo či co to je šlo vyměnit (přešroubovat)tak jsem tam dal to co bylo na původním a na hořejším čidle jsem prohodil koncovky v autě. Když mi výměna už nijak nepomohla a auto přestalo chcípat, vrátil jsem vše do původního stavu.. Termostat čidla prostě všechno. a ani to nepomohlo aby Ford zase začal chcípat.
Ale když auto nechcípá je tady něco zajímavého.. Auto vynechává, ale když vypnu klíček a on nechcípne, jde pořád stejně.. Když zapnu klíček do polohy kontrolek začne běžet plynule bez vynechávání a kouření, ale jenom počas cca 10s, pak zase začne..
Vlastně běží plynule po čas žhavení..