Krtek píše:
Vy se tady tomu všichni děsně řehtáte, chápu že se vám ty úpravy co tam ten blbeček prezentuje nelíběj... něco fakt strašný je (ale je to jen muj osobní názor), ale dávat tam cizí auta je píčovina, na některejch si ty lidi i třeba docela vyblbli... Prostě mi příde ubohý se smát týpkům co si hrajou s VLASTNÍMA autama... lepší než nějakej discotýpek co balí buchty na fotříkovo auto. A navíc smát se autu, který je docela slušně a pracně předělaný, jen neni hozený do barvy je taky blbost. Sorry, jestli jsem tady jedinej toho názoru, že podobný stránky jsou k hovnu, ale prostě mě sere, kam se to poslední dobou ubírá, dneska aby se styděl člověk říct slovo "TUNING" !!!
Krtku, hážeš všechno do jednoho pytle.. Jsou auta, který vypadají po tuningu lépe než sériovky a jsou auta u kterých je tuning jen házení perel sviním.. ( Třeba zkus upravit Fiat Multipla
) Jinak není řečeno, kdo a kterým autům se smál... Některý jsou recesí od samotnýho začátku, některý ač je tuning myšlen vážně, tak se opravdu nepovedl... Nikdo z nás tady neřekl, že Tuning je špatnou věcí, jen se musí provést s citem a vkusem..