Tak po včerejší nekonečný práci se mi povedlo ony vyhřívací dečky z AHC integrovat do spolujezdcova recara, řidičovo je v prdeli tak počkám, až seženu nový.
Postup pro zvědavce:
1, vyšroubovat a vyndat sedačku
bez toho to nepude
2, rozdělit sedák od opěradla
2.1, seřizovací kolečko recaro se jenom silou vytáhne z osičky
2.2, olastove krytky na bocích mechanizmu odstraníme vymáčknutím plastových kolíčku zevnitř pak lze lehce odstranit, z vnější strany nejsou vubec vidět ale sou tam 3
3, Sedák
3.1, zespod je "nosná" část sestávájící z dvou drátu mezi kterými je propleteno jakési pololátkové pletivo viz obr.
je třeba "odcháčkovat" pouze dvě očka která drží polstrování, jsou kdesi uprostřed po obou stranách (ja debil odcháčkoval všechno celou tu síťovinu pryč a zbytečně, je na to třeba síla golema a rozum merlina)
3.2 vysazením plastových lišt na okrajích se nám povede oddělit celé polstrování od kolejnic :
teď přišlo na řadu vytahat všechny kovové svprky které drží potahovou látku na molitanu
3.3, sedák (stejně tak i později opěrák) má v sobě několikero "zářezů" které sou vidět i na nerozděláné sedačce, tyto zářezy jsou v molitanu a maji v sobě zapuštěný drát, stejně tak je navlíknut drát do potahu, tyto dva dráty jsou spojeny 4mi plastovými rozevíratelnými "očky" a tím drží potahovu látku krásně "vmáčknutou do prolysu v molitanu. Demontáž těchto oček = utrpení, jelikož mi z rukou začla všemi směry cákat krev a z pusy lítat všemožný nadávky přestal sem fotit
3.4, ideální postup, který jsem pak praktikoval na opěradle, narovnat ohnutá konec drátu v potahové látce a vytáhnou jej ven, pak nám zbydou jen plastová očka na drátu v molitanu, která jsou vyndat lehce ven...
3,5 vložil sem na místo vyhřívací dečku, udělal do ní mezi provázky díry na "hnusný bílý plastový očka" a pak přišel porod, nasadit zpátky dráty a nacvakat očka. Na šířce jsou 4 očka, krajní dvě jsem nemohl nasadit, protože tvar dečky a pozice hlavních vodících "nití" to vylučoval, na opětovně sestrojené sedačce ale není žádný viditelný rozdíl
3,6 bylo třeba vytrhnout v molitanu prostor pro termostat (kterej je umístěnej jakoby pod opěradlem) takže netlačí do análu. Pak bylo ještě potřeba šroubovákem probodnout otvor pro výstup kabelu
4, opěradlo ..... skoro to samý
5 tady je to jak mi vedou kabely
a už dost jak si na to vzpomínám sem akorat zase nasranej a pořád mě bolej prsty