Tak po delší době zase menší větší aktualizace
Nárazníky bohužel pořád nejsou, ani vám nebudu vyprávět, co jsem si zas vyslechl za pohádky a co mě to stálo nervů... nicméně středa by snad už měla klapnout, protože jsem do toho zapojil i jiného člověka, tak držte palce. My už máme hotovo, až na pár maličkostí a dodělávek, které se v průběhu budou dělat, hlavně přes zimu... Nicméně už je téměř jisté, že víkend 18-20.6. na který jsem se tak těšil, auto ještě hotové nebude, to by musel lakýra dokázat zázrak a ještě by to muselo být ve středu na 100%
Zatím jsem si sehnal originály, abych se mohl projet, zajet si pro technickou, přetěsnění klimy, do lakovny a tak. Zvouček to má snad ještě lepší než předtím
Bylo doděláno několik věcí jako např. nasvícení nohou a kufru modrými diodami, což jsem ještě neměl příležitost vyfotiti a pár jiných prkotin, jak jsem psal, tak mi jich ale ještě několik zbývá... Přidána druhá mlhovka:
Nová baterie, větší se bohužel nevešla:Zadní brzdy jsou konečně seskládaný, kupodivu i funkční, zatím bez problémů, jen ještě svítí ABS. Takže až na pár maličkostí, co bylo potřeba ještě upravit, Angli odvedl opravdu dobrou práci a já mu tímto opětovně děkuji...
Brzdy na kolech: Taky jsme po doskládání všeho nezbytného vytlačili autí konečně z garáže, kde bylo odevzdáno sakra dlouhému zimnímu spánku, což zapříčinilo extra silnou vrstvu prachu, který musel být po sléze potrestán, takže proběhla důkladná očista:
No a teď už se jen můžete kochat stejně jako já z umytého nového laku a krásného počasí... Škoda, že to fakt ten foťák nepobere, protože jsem si z toho sedl na zadek a to to ještě není naleštěný atd. Takže ještě jednou, auto konečně na kolech, umyté a venku na slunci... ňamiky
(zatím jsem až nechutně spokojen)
Fota bez slunce: (všimněte si jaký fešák mi hlídá zadek
)
PS: mám i nějaká videa, hlavně z dneška, přidám snad v průběhu týdne...PSS: škoda že jste se nepřijeli podívat až dnes, auto je zas o několik tříd dál, tak poreferuje pak opice někdy, až se staví