tak hlásím že se to za zimu nerozpadlo...
jinak už mám pružiny na předek, jsou dokonce ze stejnýho auta jako ty zadní(dík skaldo) takže už by to nemělo tolik ležet na držce
Takže jen co rozřežu jiný auto (co se mi podařilo rozstřelit) vlítnu na tuhle potvoru, zatím v plánu jsou ty pružiny, přední nárazník do barvy+zadní taky, vyhodit kat a konečně dořešit ten vejfuk, taky dodělat muziku a upravit trošku interiér(jiný tapecy a celkově to upravit tak abych se za to nemusel stydět), přidělat rozpěru mezi přední tlumiče a to nejlepší nakonec-sundat celej ten plastovej bodykit, vyvařit prahy, kouknout na blatníky a taky je případně poladit(očekávám pohromu). Přezout kola a dozadu 1,5cm podložky pod náboj. To je zatím tak nějak všechno, taky si říkám jestli by to nesneslo ty kola do černý ale jsou takřka v 100% stavu takže se mi zdá zbytečný je ku*vit barvou...
Jinak pokuď by ten předek byl moc vysoko tak tam ještě našmoulím lízátko z G3, vím že ty kola vypadaj stejně malý ale je to lepší jak předtím a ty gumy co tam jsou mají docela nízkej profil(165/60), tak až tam přijdou jiný tak to taky bude o nečem jiným... Popřípadě tam časem půjdou nějaký lehoučký 16ky, ale to až když bych tam dal RS brzdy.. To je tak nějak všechno, teď už na tom konečně místo kecání začnu makat tak snad si s tím nakonec neuříznu ostudu..
A taky víčko nádrže, kvalitně vyvařeno kitem takže obrousit a repete, pokuď se mi to nebude líbit tak vyříznout a novej díl...
a ještě jeden poznatek-už bych si měl dojít pro značky, potřebuju se s tím zase po dlouhý době svýst, abych nezapomněl proč takovej šrot vůbec dávám dokupy...