Tak a dneska se projevila další závada??!!. Jedu jedu, cca 17 km, a pak si takhle parkuju a a jak parkuju, tak mi chcípnul motor(nevím jestli málo plynu, nebo jsem jen spěchal do práce a pustil moc rychle spojku) tak chci zase nastartivat a nic. Startér se sotva otočí. Tak vypnu světla, rádio a topení, a znova. Startér se jen převaluje a to tak 2x, nejvýš 3x dál ho netrápím..zkoušel jsem to asi 10x, stále to stejný, jako by prostě už nemohl

Tak jsem tam tak seděl, auta troubila já je ...(posílal někam) a přemýšlel čím to je..

no to bylo asi tak 3 minuty, tak jsem se naštval, a chytil klíček, startér zatočil rychlejc ale stejně jak předtím, jako by dál nemohl, tak znova a horko těžko chytnul...Motor jel, zaparkoval jsem, ale pak zas chcípnul a už nenastartoval-> šel jsem do práce, uvidím odpoledne.
Mám tam od soboty nový svíčky, origo Ford AGPS22C<-jsem jistej jen tím 22C<- a nový těsnění víka ventilů.
Něco jsem tu pročetl, ale to se týkalo ohřátého motoru a větráku. Teďkon větrák neběžel...Co s tím? Pak tu bylo něco o uhlíkách, čehož se děsím.. mezi svátkama mě čeká zhruba 1000km, a nerad bych zůstal někde viset. Asi si si stáhnu někde ten seznam "modrých andělů" abych v tom největším zoufalství volal