Tak jsem tam byl, koukali na mě jak na blázna - ten pán, který tam přejíma auta mi několikrát zopakoval, že revize se dělá jednou do roka a že to, že ta kontrola je podle návodu a podle té karty, ve které se vyplňuje datum, do kdy je platná, předepsamá jednou za rok NEBO po ujetí 10 tis. km, není důležité
Nechápu, proč v tom viděl takový problém?! Snažil jsem se být slušný, ale nenechal jsem se odbýt a několikrát jsem ho žádal, aby mi teda napsal písemně, že to stačí jen jednou za rok bez ohledu na ujeté km... No co mám povídat, nepochopil jsem takovéhle jednání se zákazníkem a když už na mě byl fakt hodně protivnej, tak jsem mu řekl: "Milý pane, já na té revizi opravdu trvám a jsem ochoten za ní zaplatit, ale chci to mít papírově v pořádku, aby se mi po dalších 5 tis. něco nevyštěnilo a vy jste mi tady potom neřekl, že jsem tu měl být a nebyl! S vaší firmou nemám zrovna dobrou zkušenost, protože když jsem si u vás nechal instalovat za 30 tis. LPG, tak když jsem si auto vyzvedával, tak v celém servise nebyl jediný člověk - jen jedna slečna, která tam byla druhý den - žádná předávačka, zkontrolování stavu, předvedení funkce - nic! A to jsem byl s vámi osobně dohodnutý na konkrétní den a hodinu." Prostě jim už nevěřím a hotovo! Takže kdybyste někdo uvažoval o montáži LPG - firma se jmenuje LK Auto Česká Skalice
Uff, to jsem se rozspisovatelil
Ve finále přišel maník s detekotrem, přejel s tím komplet rozvod v motoru, u nádrže a u hrdla (práce na 5 minut), zaplatil jsem 147,- Kč a s razítkem v dokladech odjížděl...