Dospel niekto k nejakemu rieseniu? Ja mam na svojej fieste 1.3 Classic r.v. 96, hranata, obdobny problem. Ak cuvam iba par metrov (odhadom tak 5-10), tak ked zastavim zacne strasne blbnut volnobeh. Vyzera to tak ako keby auto uz chcelo skapat, naraz vyskocia otacky na par sekund a na par sekund to zase vyzera ze skape. Trva to dovtedy kym parkrat nezosliapnem plyn alebo sa nepohnem aspon 3 metre dopredu. Potom to uz je bez problemov. Ak sa po nastartovani pohnem iba par metrov dopredu, tak nic neblbne.
Lambdu mam novu, vcera som ju dokonca napajkoval priamo, skrtiaca klapka je cista, taktiez som vycistil aj senzor teploty vzduchu. Dokonca mam aj nove cidlo otacok na prevodovke (v starom sa zlomilo lanko tak, ze uchytavaci stvorhran nesiel vybrat). Odpajal som aj baterku, no ziadna zmena. Nerobi to problemy, auto este nikdy neskapalo, len to vyzera ze sa po kratkom cuvani bavim slapanim na plyn v kratkych intervaloch.
Este jeden postreh. Robi to iba vtedy ak je vonku dost teplo, v studenych mesiacoch to nerobi. Mozno to ma suvis s tym, ako sa sprava auto v teple. Ak odstavim auto po dlhsej trase ak je teplo, tak ho hned nenastartujem, po otoceni kluca nepocut cerpadlo a vobec netoci starterom. Tusim mi aj dvakrat zdochlo pri rozbiehani. Nastartuje az po tom, ak po otoceni kluca do polohy 2 par sekund pobezi ventilator na chladici. Dovtedy auto nereaguje na moje pokusy o startovanie.