OT:1,8 16v 115 ps rv.1997
Jelikož nejsem žádnej motorář , tak mi po přečtení pár příspěvků není stále nic jasnýho
Mám problém s tím , co tu čtu skoro všude , ale pokaždý je jiný řešení
Äuto za studena chcipne , při prvním zastavení , po jízdě cca 2min už jede auto normálně jak asi ma , příjde mi to nějaký líný , ale možná jsem ještě zmlsanej z předchozího auta
, tak je třeba ten výkon normální . Auto bylo v servisu a tam udělali vyčištění volnoběžnýho ventilu atd .. Mechanik zjistil že si tam někdo hrál s nějakým vakuem
tak potřebuju nějakou pomoc přímo od člověka co má tenhle motor , jestli mi v autě náhodou něco nechybí
ukazoval mi to a jde o dvě hadičky , co vedou směrem od svodů(taková jako měděná trubka , na které jsou udělané dva odchody , jeden na tlustou hadici a jeden na tenčý ) jedna z těch hadic byla normálně utrhla a byl v ní šroub jako ucpávka , tak neví kam to má vect dál . Díky za jakoukoliv radu , v motorech se nevýznám tak mě nekamenujte za můj popis , kdyžtak rád s něký proberu problém přez ICQ , díky všem .
Kdyby byl někdo z Prahy a měl by čas , tak bych se sjel podívat jak to tam je udělané , ale musí to bejt 1,8 16v 115ps rv. 1997 Zetec . Děkuju