jáááj
se to tu nějak zvrhlo.
Mám tohle auto asi 14 dní a tohle je prozatimní výsledek. Na autě se denně něco dělá, a je to tu proto,aby šel vidět postup..Takový jakoba osobní seriál.
K těm zadním světlům : Byť to vypadá moc tmavé,tak to zase až tak hrozné asi není. Myslel jsem na to. Ptal jsem se mnoha lidí,co zamnou jezdí,jak to jde vidět, a nikdo neměl námitek.ono, když je to rozsvícené,tak to i oproti ostrému slunci jde hezky vidět. Přídavné brzdové světlo bylo naprostou samozřejmostí už jen kvůli bezbečnosti mojí a mnou přepravovaných osob. Páté dveře budou úplně jiné jelikož jsou krásně rozkvetlé i okolo ostřikovače, ale nevím nevím.
Doteď jsem byl Mazďák, ale s takovouto dávkou kritiky hned na úvod projektu jsem se ještě nesetkal..Pokud tady ihned všechno odsuzujete a házíte do pytle s tuzingem,tak mi to připadá,že máte před očima tohle auto v podání Esklády (nutno podotknout že moc krásně udělané auto), a ostatní už jsou prostě tuzeři. Nehodlám auto dělat komplet od začátku neboť zase až tak vydařené auto to opravdu není.
Mám to jen kvůli prostoru a Tuningem prostě žiju,tak mi to prostě nedá udělat něco i na tomhle i když je to auto na tuning absolutně nevhodné.
H**no to jede,jízdní vlastnosti taky nic moc (troufám si říct,že kdyby to nemělo ABS,tak to auto ani nezastaví),a o pohodlí radši ani nemluvím. Byť mám už sedačky z F. ES. RS - výškově stavitelnou u řidiče a obyč u spolujezdce,tak prostě tenhle ford je více či méně nepodařené auto.
Konec kravinám a zbytečným tlachům. Vzhůru do garáže makat na autě.
A prosím,neodsuzujte HNED práci druhých - nebo jste tady už tak spárovaní ?