Lubak píše:
SPojka jinak zabira a neprokluzuje?osobne bych zacal vymenou brzdove kapaliny,ktera je spolecna a poradne odvzdusnit,odvzdusnovak najdes pod boxem od baterky tusim na 8 klic
Spojka zabira bez problemu a neprokluzuje. Brzdovku jsem menil pred rokem s vymenou zadnich kotoucu. Odvzdusnoval jsem tak, ze jsem odcerpal kapalinu z nadobky, dolil novou a za dolevani obesel vsechny kola (poradi si uz nepamatuji). Toto jsem opakoval dokud z kazdeho kola netekla nova kapalina. Takze by nic zavzdusneneho byt nemelo. S tim, ze to ma spolecnou kapalinu pro spojku jsem netusil a tak jsem samozrejme spojku neodvzdusnoval.
Mate nejaky jiny tip na co se soustredit, pokud by odvzdusneni spojky nepomohlo? S autem si muzu hrat pouze na baraku u rodicu a tam se vickrat jak 1x za mesic nedostanu
. Diky
Ted me napadlo, jestli nahodou nemuze byt problem v tom, ze mi nekde utika olej:
Je to vlevo od vzduchoveho filtru. Poteceny je i blok u leveho predniho kola. Tipoval bych to, ze to bude nekde kolem toho cidla, anebo nekde pod tim vzduchovym filtrem. Vzhledem k tomu, ze nepozoruji unik oleje z motoru, tak doufam, ze to nebude prevodovka (na druhou stranu ten unik neni nikterak strasny)
ferguson píše:
Co som tak hladal na nete, tak vraj staci ist do Fordu a oni podla nejakej sablonky nastavia tiahla prevodovky a bude to krasne radit.
Kdyz to nastavuji podle sablonky, tak si to asi sam nesesteluji, co ?