Panove, opravdu to funguje. Tímto dekuji Birk0vi. Je to verze leden 2007.
Instalujte postupem jakym Birk0v doporucuje. (jinak, ja zaplatil jsem 4,50EUR rapishare za stahnuti, ale nechcete-li dat peniz postahujete to i zadara jen to trva dlouho.)
Problem nastal po instalaci-je trochu obtizne dostat se do programu, bo je to v te azbuce resp. jeji "transkripci" do "latin" prostredi. V krek adresari je nemecky preklad, ale po kapce premysleni a zkouseni se tam clovek dostane. Jak se clovek dostane do programu, jednoduse uz prepne do anglictiny a pak lze v preferencich nastavit i cestinu.
Kdo mate problemy to spustit po predchozi nespravne instalaci- moje zkusenost: Zkousel jsem nainstalovat nejake predchozi verze a ty mi nechodily nebo jen castecne a po odinstalaci a nove instalaci to slo jeste hure nebo vubec. Program ma klicove soubory zrejme zaryte nekde hluboce ve woknech a vyskubat je se bud neda nebo velmi slozite. Bohuzel, mezi temi predchozimi verzemi a touto jsem reinstaloval windows a tak nemohu dat k lepsimu, zda by tato sla instalovat bez problemu. Pokud Vam vsak program nechodi, ale chcete to jeste vyzkouset, zkuste nejdrive poradne vycistit pocitac (hure preinstalovat wokna). Osobne mam tyto registr cleanery-Your uninstaller! 2008, CCleaner, Easy Cleaner, Tune-Up Utilities, Absolute Uninstaler, jv16 Power Tools. Kazdy ma jiny zaber, takze praktikuji v nejhorsich pripadech vsechny.
Zde
http://www.ffclub.ru/forum/index.php?showtopic=67758&st=80&#entry2009114 jsou jeste odkazy na, mozna, stejnou verzi- radsi jsem nezkousel nainstalovat, kdyz chodi to co mam. Stahnout lze jen ty z rapid share (zatim).
Na zaver jen uvaha-vubec nerozumim teto software politice. Normalniho cloveka shanejiciho dil do sveho auta nemoznost najit alespon jeho cislo nekde na netu nas.re. A pokud se Ford (potazmo kazda automobilka uzivajici tento SW) obava kradeze how-how, je to, rekl bych, bezpredmetne. Prumyslova spionaz se jiste dela jinak a ma i jine zdroje financovani. Podle me je to normalni buzerace zakaznika.