Tak to je ten co jsem presne mel pod znackou LASER za cca 30liber a TONA boucha za tech 2861,- pouze se svym logem - to je ten ohybovy typ. Na ebay se prodava tak od 20liber, cili za 480 to neni vubec spatny (myslim, ze Lidl to prodaval asi za litr). jestli ti muzi poradit, davej si pozor na tu aretaci. Ja ji zapomnel uvolnit a nijak velkou silou jsem tocil stelovacim koncem a aretaci ukroutil.
Co se tyce dlouhodoby kvality, nevim, jak dlouho se da verit te zkalibrovatelnosti (v navodu tusim pisou, ze bys to mel nechat jednou roku prekalibrovat:)). Proto jsem doufal, ze naleznu neco, v tomto smeru, stalejsiho.
Musim vsak opravit svoji predstavu o tom, ze ten Britool je resen jinak nez predepjatou pruzinou, neni. Otocnym drzadlem se tlaci na pruzinu, ktera tlaci na mechanismus zapadky, ktera v nastavenem momentu cvakne a ukonci tim cinnost. Takze to chce asi taky docela casto nechavat prekalibrovavat.
Zde navod (v EN) jak v domacich podminkach "zkalibrovat" momentak jednoduse vyuzivajici definice, ze 1 Nm znamená, že působíme na bod vzdálený jeden metr od osy silou 1 newton:
http://www.dieseldoctor.com/messageboard/data/229.html