Vcera jsem shodil bubny a koukam proc mi to nebrzdi...krom toho, ze sem na jedne strane uplne totalne zrusil pakny tim, ze mi nesel buben dolu, jsem prisel na KO samostavy. Proste uplne totalne zarezly, rozhejbat jsem je musel s pomoci kladiva a sveraku, to teda bylo neco. Kazdopadne uz jsem se smiroval s koupi novych za ty nekrestansky prachy...ale napadlo me zkusit je zachranit...nejúprve jsem je prostrikaval WD dokud se vsechno nehybalo a neteklo z toho WD ciste. Pak jsem to vymachal v benzinu (dobre odmastit), nechal oschnout a poradne ocistil jezkem...kupodivu to slo docela dobre. Co neslo, nebo kam sem se nedostal, jsem se pokusil co nejvice odrat sroubovakem a podobne...no a pak jsem koupil Balakom odrezovac, zdalo se mi divne dat za nej jen 50korun, co jsem pouzival drive stavaly i 150...kazdopadne muzu ted JEN DOPORUCIT, protoze samostavy jsem do nej asi na hodinku ponoril (pisou ze za 5minut hotove, je fakt, ze do 5minut se udelalo 90procent prace...) a vytahl jak nove!! Opravdu, zasumi to, udela se bila pena a paraad. Ted jsou samostavy perfektne pohyblive, dokonale ciste od rzi. Staci nechat lehce pozinkovat a jsou jako nove...a stalo me to cca 3-4h prace a 50kc za odrezovac (predpokladam ze jezka na vrtacku doma kazdy ma
) Takze myslim, ze to zase chvilku vydrzi a usetril sem temer dva tisice korun..
Foto dodam pozdeji, nemam zadny fotak
vsichni sou na dovolenych a ja susim hubu v praci...bohuzel jsem to nezachytil v puvodnim stavu, specham na to taxem to chtel udelat co nejrychleji, nicmene az uvidite jak ted vypadaji...
parada!!!