Hele myslím, že tento konektor, když se správně proklemuje, jde vyblikat kontrolkou na ABS. Kdysi jsem to dělal na starým Scorpiu a s úspěchem...
To že se rozjedeš značí problém v čidlech, protože testem projde v pohodě, ale až když jednotka získá signály z čidel tím že jedeš, má někde problém, zkus to vyčistit, popř změř jejich odpory mají tuším okolo 950 - 1050 ohmů. pokud máš citlivej ručkovej multimetr, můžeš změřit i napětí jaké generují, ale moc ti to neřekne. Pokud budeš měřit odpor zjistíš KO čidla celkem v pohodě...
Včera, když jsemdělal kraviny na sněhu se na mě taky rozsvítila kontrolka ABS/TCS... říkam pohoda zadek senetočil, předek jo, tak to vzalo jako závadu... chcípnu, znova nastartuju, vše ok, ale za chvíli zase a furt dokola, tak jsem to dnes hodil na diagnostiku a všechny senzory KO - no nepřijde mi to jako pravděpodobný, takže bych to viděl někde na hlavní modul a konektor u něho, ale uvidíme. Zítra jedu do práce jestli se rozsvítí...
Ford Scorpio, 1997, 2.3i DOHC 16V. 4 x el. okna, Aut. klima (zatím funkční), ABS - na škorpo samozřejmost, vyhřejvaný snad všechno co v autě je, pal. PC, mlhovky a akorát mi tam chybí už závěs, abych za tím něco potahal
Video sraz FF2008video sraz FF2009