Caute.
Mam aut. klimu a stve ma jedna vec. Ide o to ze na klime sa nastavuju stupne na aku ma vykurit a udrziavat teplotu. Nikde sa neda nastavit sila-tvrdost kúrenia, v rezime
AUTO....
Funguje mi to tak ze ked sa zahreje motor a mam nastavenu teplotu na 22 ide ventilator asi na 2. stupen rychlosti (pri rezime auto a vypnutej AC).Ak chcem rychlejsie vykurit interier musim nastavit vyssiu teplotu alebo rovno HI. Vtedy ide fukar naplno. Lenze potom sa po par km spamatam ze mi je horko a musim naspat prestavit na 22-21 stupnov.
Bolo by super aby sa dalo nastavit ako na Oploch ze ked nastavim 22 tak aby mi co najskor a vykuril na tuto teplotu. Ventilator vo focuse pusta na plne otacky iba ked je velky rozdiel teplot alebo ked je nast na HI.
Opel to ma ,,inteligentne" a to ze pri nastavení
strong sa snazi co najskor dosiahnut teplotu a ked sa blizi k teplote ubera na sile ventilatora.
Viem ze kazdemu vyhovuje nieco ine ale hlavne v zime mi toto dost vadi...Je to potom taka polo aut klima kde aj tak musim rucne regulovat stale teplotu-silu zohrievania...
.Mam tento model:
Napr. v Opel Zafire sa da na aut. klime nastavit 3 rezimy strong,normal a eko. A toto mi chyba vo focuse.
Viete niekto ako by sa to dalo nastavit ?
Viem ze sa da regulovat pri vypnutom rezime AUTO, ale to zas nereguluje samo vobec rychlost ventilatora ani smer kade fuka (okno-nohy-predom)... proste ako nastavim tak fuka reguluje iba teplotu vzduchu.
dik