Ahoj chlapi,
mám pár otázek ohledně Mondea,jsou to některý věci, který mě přímo vytáčej
Takže za 1.) V řijnu nám nějakej mamlas Forda nabořil a zrušil zadní pravý dveře , to by ještě bylo docela v poho, ale když se koupili nový dveře ,tak po měsíci nešli otevřít a už asi tejden , se zabejvám tim , jak je otevřít , aniž bych musel něco poškodit
Tapec jsem sundal , pak byl pod reprákem takovej molitan a ten šel taky dolů ale dál jsem se nedostal
Kdyby jste někdo prosím věděl , jak s tím dál
2.) Repro - taky se vám stane že repráky jakoby přeskakujou , hraje třeba jen u řidiče , pak to najednou přeskočí do pravejch zadních dveří a až když se dá rádio nahlas (cca asi 15 vol.) tak teprve začnou repráky hrát všechny,ale jsou dost vychrčený a dost rezonujou , je to znát hlavně při bassech, takže asi nespíš nový repro , ale nechci aby to blblo jako ted
3.) Kufr - když je auto nastartovaný , tak se prostě nejde dostat do kufru , někdy je to dost k naštvání , když tam něco potřebujete dát a musíte jít nejdřív chcípnout auto , dá se tahle "ochrana" nějak vypnout?
4.) Vag . má někde MKII ukrytou zdířku na Vag , mě se to ještě nepodařilo najít, od koupi se mi zdá že auto netáhne tak jako dřiv v tech 3000 tisících, tak bych to chtěl prohnat Vagem
5.) Spotřeba - jsem smířenej s tím že to prostě za 4.5l/100km jezdit nebude jako naše předchozí Toledo TDi, kolik je tak normální spotřeba u tohohle auta, já co jsem tak počítal tak by to mohlo bejt tak 7.5l a v zimě o litr víc , je teda fakt že se nejezděj dálnice a jsou to převážně couračky do 100km , ale k věci někde jsem četl že TD motory žerou míň když je točíte víc a ne když s ním jedete jak důchodce do Kauflandu pro housky (tj.do 2500 otáček max.) Co je na tom pravdy?
Díky moc za všechny vaše připomínky a návrhy
PS.: Kde můžu objednat držáky pod SPZ a nálepku klubu ?
Paulie