tomelektron píše:
Těžko radit. Pokud tam nenalítal písek, stačí přepáskovat, pokud se kloub zanesl, nezbyde než kompletně rozebrat a vyčistit.
No písek se tam snad nedostal, na manžetách jsou normálně pásky a pohledově vypadají OK. Vypadá to, že tuk se dostává ven tím větším koncem manžety, protože ten je od tuku a ten menší ne. Na jedné straně to je dostříkané méně, na druhé více, takže to doplním tak nějak adekvátně
Prošel jsem si ten tvůj návod a snad to nebude můj případ, protože to vypadá na celodenní drbání se v tom
Jinak si nemůžu pomoct, ale ty klešte co jsem viděl v návodu mi připadají jako obyčejné štípačky, nevidím tam patku co zabraňuje zborcení toho vyboulení co se stahuje ..... Ale třeba se mýlím. No a s tím citem je to u mě takové ošemetné .... kdybych se v tom hrabal každý den, tak ten cit určitě mám, ale já jsem spíše kancelářská krysa
Nadruhou stranu je pravda, že nejlevnější kleště co měly možnost přitažení momentovým klíčem stály 700 a nejlevnější obyč 300. Ty 400 snad za trochu citu stojí
Pokud víš o nějaké firmě co to má v okolí Ostravy levněji, tak budu vděčný, mě napadly jedině auto kelly a elite, u rallu se mi nepodařilo najít nářadí vůbec.