Tak asi po 2 hodinách ve frontě na celní poště je elektronika doma
I s clem a DPH to vyšlo do 20tis, což je proti ostatním jednotkám velmi slušný, v tý ceně je i wideband lambda. Díky levnému dolaru
A co tedy přišlo:
Megasquirt 2, pěknej 4 vrstvej tišťák, krabička na něj, procesor a hromada součástek krásně napytlíkovanejch a popsanejch. Je v tom MAP do 3bar
Takže i foukat by se dalo.
Adaptér pro sériovou EEC-IV kabeláž. Vezme se jakákoliv EEC-IV a toto se vloží místo původní elektroniky. Není to jednotka, jen v podstatě interface (náhrada relay board) mezi MSQ a původní kabeláž se senzory. Výhoda že MSQ pak může být v interiéru, umí i čidlo klepání a takový blbiny. Používá se normální EEC-IV konektor takže je možné kdykoliv vrátit sériovou jednotku.
MegaStim - použije se pro otestování všech funkcí jednotky a dá se s tím hrát se softwarem. Všechny vstupy simulovány potenciometry a člověk si tedy může uměle vytvořit většinu situací kde se motor vyskytne.
Širokopásmová lambda sonda. Kdo neví, najde info na netu, zjednodušeně umí měřit i hodně bohatou a hodně chudou směs, ne jako klasická (úzkopásmová) lambda která měří jen ideální směs. Má 2 výstupy, umí simulovat i obyč lambdu. Já budu dávat na 1 výstup budík - ten krásnej vypnutej černej, a druhej půjde na MSQ.
A kabely... Ten velkej mezi EEC-IV board (nebo MegaStim) a MSQ. USB adaptér jsem vzal taky od nich - vyzkoušená funkčnost. MSQ má sériovej port... můj NB už ne.
Vše je možný objednat i sestavený a otestovaný, samozřejmě za jinou cenu. Takhle bude větší sranda, ikdyž ani ne, připravený je to výborně a myslim že každej trošku zručnější s pájkou bez problému zvládá.
No... už dodat jen ten čas... reálně to vidím tak na měsíc, a pak to rok ladit