Hele at je co cist a co resit
Citace:
Alfonzo c. m. ?(15:33):zdarec,Michale,jsi admin na fordfans,tak to píšu tobě,jsem pod nickem ,,magran,,zaregistroval jsem se ohledně ,,blackort,,dluží prach a jiné pohledávky,nemám forda ale sonátu,jak už víš,klidně ty moje příspěvky smaž,vím že to tam být nemá,ale jak jsem si ověřil,tak ,,B,,vyhledává IP adresy,odkud chodí kritika na jeho auto,i když není jeho,je vypůjčené,ale to rozebírat nechci,omluvám se všem fordákum,a děkuji za pochopení,nepíšu to na forum,proto že by zas ,,B,,rýpal,doufám,že mne neukamenujete,jinak jsem na
www.njteam.cz pod Alfonzo
Podal jsem info ze ADMIN nejsem a predal to na vyssi mista
Citace:
se mi to restartlo,tak ten ,,B,,je 19ti letý hajzlík,bez vzdělání,jen základ,tak ti je jasné ty jeho výrazy,naděla bordel u nás v teamu,tak jsme ho vykoply,tak se asi mstí,múže ti poreverovat D.R.I,jinak ty auta,s kterýma kšeftuje nejsou jeho,ale píše to na svoji holku,hraje si na socku,bo bydliště na obecním,nepracuje,tak nesplácí dluhy,když mu je připomeneš,tak se cítí dotčen,kritiku nesnese,ryje do našich aut,do mn se naváží ohledně zdravotního stavu,bo jsem po bouračce na invalidním,no kdybys ho viděl a slyšel,tak bys ho asi taky majznul místo pozdravu,jako dluží ne jen u nás ale po celé čr
Citace:
dobrá jak mi vyjde chvilka,ted už chystám auti na dovču,ozvu se v neděli,jinak to tam měl i D.R.I a to mu smazali,tak třeba napiš D.R.I má icq 353455966,zatím čus a mrkni se na to naše forum,tam jsem v plné parádě,nebo na
www.hyundaiclub.euA delejte si usudek ja jsem z toho blbej
PS:ale to co jsem zvyraznil bejt to pravda tak Ti na ferovku reknu ze ses pekna sv*ne a kartu si muzes napsat ty samo ze na holku