Crazy jak tak čumím tak to rozkucháš všechno....nebuď hr a dělej v klidu a s rozumem a žádný spěch. Napřed udělej práh,potom se vrhej na dalši části jako podlaha apod....nekuchej to všechno najednou.
Jak koukám na ten práh tak ho celej odpárej....pod gumou v horních spojích to je bodovane,no je to bodované všude...tak ty body jeden po druhém odvrtej větším vrtákem až to budeš mít tak jemně majzlem ty plechy prahové odděl.....pak odpárej ten spojovací plech pod prahem a vzadu to vystříhej to nezdravé z vnitřní podlahy.....nachystej si náhražky plus nový spojovací plech s prahem.
Přivař náhražku vnitřního lemu....a vaříš to do otvorů,které Ti zbyli po odvrtávání. Do těch zase uděláš body.Potom si přichytni spojovací plech ten mezi prahy a zase přiboduj...nic po délce nevař,néříkej si to nebude držet udělám celou housenku.Jen boduj.Kup si samosvorné kleště kterýma si ty plechy přichytíš. Sleduj výšku plechů ať pak zavřeš dveře.No a nakonec práh.
Potom postupuj na podlaze nabo na druhém nosníku.
Nevím jestli jsi už tam měl našeho vrchního vařiče ( jen chválu na něj )......
když Ti něco nepůjde podepři si hlavu rukou...sedni si k tomu problémovému místu a improvizuj....není podmínkou,že tam ten plech nebo náhražka musí být jako předtím...
Samozřejmě k ruce když budeš vařit kýbl s vodou a hadrem a nezapomínej na tu důležitou věc!!!! BEZPEČNOST PŘEDEVŠÍM !!!
Jinak si vem kus plechu.Nevím co máš za svářečku,ale já když jsem si koupil hobby boby Einhelku tak si pokaždé vemu kus plechu a na zkusmo si trénuju a nastavuju jak posuv drátu tak ampéry...doufám,že jsi mě pochopil....jak se to naučíš ta se vrhni na auto a nebuď hlavně zbrklý!!!!!
A nehaž flintu do žita,ale připrav se na to, že se nadřeš a nespočetně mnohokrát se budeš chytat za hlavu a říkat si já to hodím do šrotu,ale kdo to teď odveze
.Buď v klidu a bude to fungovat.
Holt začátky jsou vždy kruté,ale jedna strana bude vypadat hrozně na té se to naučíš a druhá bude jak z výroby....věř mi, moje začínající zkušenosti
Jenda080 píše:
Vyhodit vyhodit vyhodit.....a koupit neco do ceho ma cenu vrazet prachy...treba focus..
A tady na ty řeči vubec nedávej.....pokud to auto máš rád...tak ho dáš do kupy...a za druhé když už jses do toho dal..t.ak to koukej dát dohromady......neboj nejsi sám...je s Tebou celé fórum, které rádo poradí, že kluci !!!!