Tak mam zasebou. Dekuji za rady!!
Ztratil jsem zabrany a nastoupila hruba sila. A tak je to spravne.
Věta "Uvolníme votočák a vyťukneme ho směrem dolů." mi zabrala tri dny.
Ted poznatky: sekáč (příp. páčidlo) to chce postupne zaseknout, pak zkusit vyrazit rameno, pak zase o trochu vic zaseknout, pak zase zkusit vyrazit ....
Vyrážení ramene - nejlip pres drivko (ideal je uriznuta hokejka, tak 20cm - tvrde drevo), protazene mezi poloosou a brzdicem - trefovat na predni nytek, ne na rameno, pripadne kolem poloosy v zadu na zadni nytek. Kladivo 1kg, radeji 2kg. Zabrat !
Doporucuju, stejne jako Perna
v jinem navodu, na sundavani cepu ridici tyce stahovak. Ja ho potreboval rychle, tak jsem za nej dal zbytecne dvojnasobek, ale na netu jde sehnat uz od 250Kc.
Odvrtani vodícího čepu (votocaku) - dopredu poridit vrtak 9mm pripadne 10mm. Opravna sada ma srouby a matky M10, tak pokud odvrtate ze strany vodiciho cepu, tak klidne 10mm, pokud ze strany ramene (ve snaze nenačnout rameno) radeji 9mm.
Sundavani a nandavani ramene: me hodne pomoho pacidlo a dva sekáče 15cm a 25cm. Pomocny ram ve kterem je rameno a samotne rameno je profilovane, takze je vzdy o co se zaprit a rameno posunout, kam je treba.
Stabilizacni tyc - odsrouboval jsem i na druhe strane a vyhnul, aby se mi nepletla pri nandavani ramene (zadni silentblok).
Tehlici, jak tam visela na tlumici, tak jsem privazal co nejvic dopredu, aby se tam nemotala, pak uz neni problem nasazovat rameno tak, abych se nepretahoval ze silentblokama.
Predni silentblok je načatý, zadni ne tak moc, ale taky, takze si nacviceny postup muzu zopakovat
Rameno je Moog, v poradku vydrzelo mene nez 12000km (22 mesicu).