Dekuji Dekuji
Co se tyce te 'slepicky' je delana po vzoru felicie KIT, takze podvozek brzdy a vsechno co se stability a te nasi jistoty tyce je udelane jako zavodni.
K memu problemu hovori to, ze auto jsem si nechal dovezt z nemecka.
Je to 97 rok vyroby, 3dv hatch, garazovany, 100tis najeto. Mel ho nejaky postarsi strejda.
Az na tu koncovku vyfuku je to origo super stav.
Kola jsem ted daval ze Saaba, byli levny a nechtel sem davat podlozky, tyhle kola maj ET20 a vzadu uz sem musel upravovat blatniky, aby se to tam veslo. Pneu uplne nove 195/50 jo a kola jsou 15.
Koupil jsem to obute na 205/60, ale dokazete si asi predstavit jak je to velka guma a kdyz to kolo je vic venku skrta o blatnik a neschova se do podbehu.
195/50 jsou uz ok, ale mam strach koupit snizenej podvozek 35/35, delaji se i 35/00, udelal bych vam fotky, uz ted je to nejak vic nizko a predstava 16 a vetsich kol se mi zda jako naprosto nerealna.
Ale mozna uz jsou tyhle tlumice pryc, proto je to tak nizko a po zakoupeni 35/35 se dostanu na krasnou stribrnou cestu.
Co se tyce rozpery tlumicu, ta bude nejak pristi tyden, nechavam delat rozvody a vymenit vodni pumpu, silenty z polyuretanu uz jsem prohlizel.
Reseni sedacky bude horsi, pokud budu chtit zustat u zadnich sedadel. Preci jenom by to uz chtelo sklapeci a tyhle sporty jsou v lepsim provedeni porad jeste drahe. Mam preci jen 3 dvere. Musim na ne nejak oklikou.
Kdyz tam budou sedacky, nechytnu nikde vicebodove pasy a mit sedacku bez pasu? To mi pribehne jako mit rybu bez vody.
Ty origo nejsou spatne, ale bocni vedeni je bocni vedeni, pravda. Jistota je kulomet.
Stabilizator bych rad vetsi, ale asi to nebude nutne. Davali jsme 35mm na kuratko od slepicky (facko) a v kombinaci s HPsporting to bylo jak na autodromu.
A posledni vec sportovni ram. Pekne , ale nemyslim ze bych ho potreboval. Zase takovy zavodnik snad jeste nejsem
no i kdyz.
Ne ne, jeste by me hecoval a pak bych na te strese dozajista skoncil.
A hlavne chci auto na kazdodenni pouzivani, s obcasnym vyuzitim na trosku ostrejsi svezeni a ne 800 konovy Rallycrossovy special, i kdyz toho se snad v budoucnu taky dockam.
Vim ze uz jsem otravoval dlouho, ale mohl bych mit jeste dotaz, jak je to s cenami motoru? Ta 1.8 16V a ten RS?
Mate to nekdo prestavene? Jak s papirama, jak s technickou vime, takze?