ahoj, díky za reakci k věci. přečetl jsem si rady na uvedených odkazech pozorně a myslím, že ten ovladač je nakonec ten fokusí analog typ, který přes ty 3, resp. 2 piny posílá rádiu odporovou hodnotu. A tady právě nevím pro 3 piny, když stačí 2. zkusím to změřit srisknout tlačítka. Tam kde bude odpor, tak to budou asi ty dva vodiče.. ?! na rádiu jsou obsazeny jak piny acp+ a avp-, tak analog remote 1 a 2.
co ae týče toho "systému integrovaného mobilního telefonu" koukám po přečtení fór,že je to jedna velká záhada. Moc lidí t asi nemá a nikoho to nepálí, nicméně ta má verze rádia by měla kromě mute umět ten tel.seznam, vytáčet,ukázat signál a možná ještě něco. ale jak sjakým mobilem a kolik ještě divných interfaceů mezi tím musí být,jsem nezjistil.
při hledání jsem ještě zjistil, že se do rádia zapojuje na pin 6,konektir B "avc tachosignal". nevite nekdo k cemu je zase tohle ? ptám se jelikoz jsem z toho autá na vrakovišti nevyndal jen páčku dálk. ovl. ale i ten B-konektor. obojí ostrý střih, bez kabelů a jejich barev. tak jestli ten 3.pin z páčky nemá být připojen k tomu 6.pinu na rýdiu. no jo,ale který je ten třetí ???
)) to je detektivná zoufalství