to Lucky: Tak já to udělala následovně. Na
http://www.torioplus.cz jsem si objednala Led žárovky 12ks žároviček 12V 1,2w a silikonový návleky na stejný rozměr a na větší 3,4,5W. stálo to i s poštovnym asi 300,-
Do palubky(2x2w) jsem dala celkem 6 malých diod ze svítících chrániču jako už jsem popisovala. Když demontuješ ovladač na mlhovky a vyhřívání skla tak objevíš dvě diody. Zelenou a žlutou. Tu zelenou jsem vyměnila za Ledku. Žlutou jsem nechala. To samé v ovladači na okna. Tam je to ale strašná piplačka. Je to hrozně miniaturní a jednu Ledku se mi podařilo zničit - ukroutit drátek.
Hodiny maj jinou patici na žárovky ale taky je to 1,2W(dvě) jsou v tom zadělaný na pevno,a tušim maj snad obrácený poly takže normální patice ti v tom fungovat nebude. tak jsem přes ně převlíkla modrej silikon.
Když demontuješ palubku a ty tři kolečka na topení tak ty jsem všechny vyměnila za ledky(3). A přes žárovičku uprostřed která signalizuje klimu jsem převlíkla silikon je to tuším 2W. V přihrádce spolujezdce je točící systém vyndání žárovičky(jako u klimy) a je tam přístup jako k penězům.
A je tam 4W. Přes ní jsem taky převlíkla silikon.
Když rozděláš ovládání světel, na což jsou dvě ruce málo tak zjistíš že žárovička je zalitá do obvodu tak jsem chvíli řešila jestli jí vyrvat a pokusit se nefunkční pájkou napájet Ledku, no nakonec vyhrál silikon, teď je to modrozelené.
Ale je to děsná práce. Dost jsem se u toho navztekala, vše je hrozně miniaturní.
Ale teď je to krása.