Martin_in_Capri píše:
pivik píše:
Jo a pokud nikdo neprotestuje, tak vzhledem k většině plánovaných účastníků bych si dovolil sraz trošku přemístit, a to na letiště Kámen, bude to i zábavnější než koukat na babky u tesca, co?!
http://www.mapy.cz/#centerX=134374656@c ... izIds=noneJo a upozorňuju všechny rejpaly, že jestli chtěj tak ať jedou na imaginární !!!Celorepublikovej sraz!!! kterej má bejt údajně taky v Kámeni, a neptaj se na kraviny. maj tam prej bejt vohňostroje a střelnice, takže to bude určitě lepší
Představuješ si to jak Hurvínek válku... Myslíš si, že zavoláš na obec a oni tě pro Tvoje hezký oči pustí na letiště? Na VOJENSKÝ letiště o kterým obec vůbec nerozhoduje? A zadarmo? Přeji hodně štěstí... Jinak co se týče Renocaru, tak pár lidí - nebudu jmenovat - se holedbalo, že dojedou a pak ani neomluvili svoji neúčast... Takže mám obavy, že dopadneš stejně s organizací Jihlavy, nebo Kamene... Nehledě na to, že toto letiště jsme našli my.
Zároveň si myslím, že tím, že se se srazem v Jihlavě stěhuješ do obce Kámen, tak naděláš spoutu zmatku a způsobíš i jistá nedorozumění... Spousta lidí si bude myslet, že je to Celorepublikovej sraz Kámen a ona to je Jihlava převlečená za Kámen...
Já osobně s tímto Tvým nápadem nesouhlasím a mám sto chutí se vyjádřit dost nevybíravě, ale pro klid na FF to neudělám... Každopádně tento Tvůj nápad a záměr beru jako vyloženou provokaci...
1) na letišti si zajezdí kdo chce a kdy chce, nikdo se nikdy neptal. Já se zeptám, pokud nás vyfakujou, pojedeme jinak. Těch našich pár aut se vždycky někam vejde..
2) nepořádám celorepublikovej sraz a tudíž neočekávám davy lidí, bude to další z řady srazíků v poklidném duchu, nikoliv megalomanská akce.
3) od Kámena bydlím 20 km a jestli si myslíš, že jsi objevil s tímhle letištěm Ameriku, tak tě při tom nechám..
4) nevybíravě se klidně vyjádři, jsme na to u tebe zvyklý..