LeMans píše:
Aldik píše:
xmysak007 píše:
milos.l píše:
interier, veskery protihlukovy izolace (na fieste cca 20kg), vsechny spoilery, lišty, prostě blbosti co tam sou k ničemu
pak vyházej věci jako topení (o klimě ani nemluvim), palubku, dej tam malou nádrž....
...
Proč mi to přijde jako tuzing???
Nechcete klucí třeba řídit nahatý??? Víte jak jsou takový džíny těžký????
Tys tu fiestu neviděl že??
Kdybys aspoň věděl o čem je řeč... viz
http://www.fordfans.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=8922Jestli je tohle tuzing tak nevím co je pak tuning..
To nemá smysl se rozčilovat.. lidi co začnou něco plácat aniž by věděli alespon základní info o předmětu hovoru se už dávno SNAŽÍM neřešit ale u mě zůstává jen u té snahy, tak aspon radím druhejm
... Jinak ta fiesta je naprosto skvělá práce... podle obrázku u jména každej pozná, že jsem co se týká tuningu docela radikální, ale tohle jeopravdu tuning v jeho pravém slova smyslu a ještě navíc dobře udělaný...
A smekám před Milosem,že se ostřeji nevyjádřil k nařknutí z tuzingu... to já na jeho místě bych vyletěl jako čertík na gumě....
dik za obhajobu, a za pochvalu
ale jinak je mi to uplne fuk... ja to auto stavim sam pro sebe, jak se to me libi a kazdej at si o tom mysli co chce. Ze to vypada jak socka je mi uplne jedno, svuj ucel to plni. Na forum jsem auto daval asi proto ukazat vam ze to jde... za rozumny peniz postavit hodne dobre jedouci auto s ovalem ve znaku... Byl bych rad kdyby tu bylo vic takovejch, treba v anglii je uplne jinej pomer aut rekneme v "tuningu" (spoilery, hifi..) a "trackday cars" (proste aut na jezdeni)
Jinak asi mam tedy odlehceno nejradikalnejc tady na foru - tak nejaky postrehy: skutecne to neni na bezny jezdeni, pokud v tom aute nemam ani kousek izolace tak je nutna helma nebo sluchatka jinak se clovek zblazni... Hluk motoru by se jeste dal, ale treba odletujici kaminky jsou hodne neprijemny, a rezonance - drncici plechy atd... Mam hodne natvrdo ulozenej motor a hlavne na volnobeh se to cely klepe.
Myslim ze tohle tema zakladal storr - ten uz s tim ma v esku jiste zkusenosti
A treba u eskorta odlehcis hlavne zadek, a pak je potreba presunout teziste zpet dozadu... Ja mam treba i sedacky vzadejc, hlavne spolujezdce... baterka atd...