Honza Čelda Čelechovský píše:
petansvatos píše:
Asi tak, jak pise Skaldal.Normálně vyměníš jen očka...maj je "všude"
Ja měnil taky baterku, v neděli, a měl jsem ruplý obě dvě očka. A asi dlouho... teďkon mam novy, novou baterii, vyčištěny kontakty u kabelů a ford je jak vyměněnej:)
To jsi tam dal takovýdle ? :
http://shop.mulac.cz/store/goodsdetail. ... dsID=svo.mPro zajímavost, kde přesně jsi je (předpokládám, že v Brně) kupoval ?
To, když jsi měl ty očka dlouhodobě prasklý, nevadilo nijak ani při startování, kdy je obrovský odběr ?
Musel jsi nějak upravit ten plech, co připojuje pojistky nebo to tam šlo přišroubovat tak, jak to je ?
Já nevim jestli to vadilo,asi jo, ale ford startoval v poho,sice mu to dýl trvalo(teď jen otočím klíčem a běží) ale jezdil v poho.
Já je nikde nekupoval, já tam měl úplně starý,tuším že olověný(mám takovej pocit že se na tom autě nikdy nic neměnilo,dokud jsem ho nedostal do rukou já:) ) a tak jsem tam dal zase olověný, ale fungl nový, co jsem vyhrabal někde v železných zásobách. Ale tyhle, co máš ten odkaz jsou naprosto stejný..
Normálka jsem to přišrouboval, tak aby se mi tam ty pojistky vešli. Plech si ohni, jak chceš, pokud ho nezlomíš .. já jsem ho teď taky ohýbal, ale kvůli něčemu jinému..
Normálně je kup, sundej starý očka, dej nový stejně jak byli na starejch očkách. Mělo by to tam sednout bez problémů. Na tom nic nejni, to jsem zvládnul aji já, naprostý elektrikářský antitalent