mastervibes píše:
Vono je dost obchodů,kde ho prodavaj.Pokud chce nekdo duneni,tak co bys mu poradil Floki?Asi nakej buchar.Ty stredobasy do plata,kvuli tomu,ze subac by mu v kufru jen dunel a bez podpory vyssich kmitoctu to neni ono.Nestaci jen nakej basak hodit do naky bedny.Kazdy slusny reprak ma svoje parametry,podle kterejch se pocita a simuluje jak ma ozvucnice vypadat.Kolik litrů objemu,tloustka a delka natrubku,osazeni samotneho menice,pak treba doladit vyhybkya nakonec tu bednu postavit.To vse da neskutecne prace a financne to vyjde o mnoho draz,nez kupovana tuba.Do plata dat tak nejake stredobasy,popripade v ramci uspory tripasmove freeairy.Ja osobne jsem daval klukum do plata 70w basove tesly,protoze za360kc to nema konkurenc.A taky to neni dobre,protoze ty jsou stavene do ozvucnice ich kmitocet od 30hz neni pro plato,ale ve felde to docela hralo,na rozdil od hertzů za 2tisice.Ja sam mam astru g v combiku.Ve predu mam vyskace,v prednich dverich původne oplacke,ty hrali docela slusne,zadni jsem vypojil,to byly chrastitka a do kufru jsem docasne dal dve bedny Sony.To vse mi to utahne prehravac sonak,bez koncaku.A zvuk?To by chtelo slyset,hezke mekke a presne basy.Az bude casu tak si tam dam konecne naky poradny ozvuceni,ale prace me vytezuje vic nez dost.Pokud budu stavet,tak neco z profi repraku za prijatelne penize,napr Eminence a koncaky Rodec.
zdravim, já jsem svý první auto osadil skoro zadarmo.Něco bylo doma,něco přinesl kamarád. Plato jsem osadil komponentnimi Magnaty,nějaká starší řada, 165mm prumer stredobasu,vysky plus vyhybky. Plato jsem vyrobil pomoci desky s drevotrisky,ktery sem usadil na original plato. Do kufru me kamos vyrobil bednu,z tluste drevotrisky , uzavrenou. Penize nejsou,tedy spis na jiny veci,takze me tam hodili stary dobry basak TESLA. Nedavno jsem to repro videl v obchode s audio technikou,dela se do ted pod nejakou nemeckou znackou stoji 1650,-:-) Zesilovac 150rms uplne staci,je to monoblok nejake nezname znacky,ae staci. Radio je zatim jen tink tonk Hyundai,ale alespon ma MOSFETT koncaky,mp3, bluetooth,stalo me hodne malo,jinak bych vse krmil radiem BLAUPUNKT z Opelu Omega r.v. 94. Predek je zatim v roli originalnich 2.pasmovych koaxialu.Trosku chrci takze jsem je vyradil ze hry:-) Musim nejak vyresit ten predek,ale i ted me to uplne staci,magnaty maji vcelku kvalitni prednes a basy z tuby nejsou prehnane,hudba hraje vcelku prijemne vyrovnane.Dokonce i velice pekne.Basy jsou celkem hutne,stredy a vysky stihaji. \SIce chyby predky,ale casem budou,musim vyresit nejake adaptery,kdo zna esco mkIV tak vi.
Timto bych jen chtel rict,ze i za par penez se da poladit DOBRA muzika v aute a ten kdo na to ma penize,at me odsoudi ze TESLA je shit:-D