Tak vezmu to pěkně od začátku....
Nedávno mi auto začalo dělat hrozně divné věci -volnoběh 2000, za jízdy s lehkou nohou to vyskočilo klidně na 5000, prostě blázinec, navíc to startovalo jak se to tomu chtělo. Tady na fóru sem našel návod na opravu pojistkovky. Po té co sem ji komplet přepájel, tak motor běží úplně suprově - vše jak má prostě noblesní, ale před tím co jsem vypojoval pojistkovku, tak sem musel přefiknout takovej bastl, kterej tam zůstal po původním majiteli. Říkal, že odešli páčky nebo co a že teď je tam něco předělanýho - nějak mě to moc nezajímalo, tak sem o tom bohužel tehdy nic nezjišťoval. No a tak sem to tedy odtranil s tím, že j to nějaký spouštění svtěl po startu či co. Jenomže při opětovné instalaci přepájené pojistkovky mi sice vše funkuje, ale pořád mi troubí klakson, nesvítí zadní světla a hlavně nufunkujou blinkry. Jelikož plánuju to auto mít max tak na půl roku (do technické) tak mi je jedno jak se to ošmelí, hlavně abych s tim mohl jet bezproblémově. Světla bych zapojil novým el. okruhem a spojil je s předníma, v tom bych neviděl problém, klakson, bez něj žít dokážu, ovšem nemám tucha co s blinkrama. zaráží mě, že výstražný normálně blikaj, ale když chci páčkama blinkr, tak to ne.. Myslíte si, že závada bude v tech páčkách nebo sem něco posral v pojistkovce?
Tady je fotka toho bastlu co tam byl (mám takový podezření, že se jedná o nějaký externí relé pro blinkry)