Mišan: pokud se chces do neceho poustet o cem moc nevis a jen se ptas dopredu tak na 99 procent uslysis kritiku.. vzdycky jde vsechno udelat jinak a lip
pokud chces predelat mk7 (absolutne tuctovy a asexualni auto) na cosworth tak si to nastuduj a pust se do toho.. dostanes se na cifru za kterou poridis hotovy auto
kdyz budes upravovat 1,4 esco aby z nej neco bylo tak do nej nasypes vic nez kdyz si koupis slusny RS2000 a nikdy z nej tu RS2000 nemusis mit
kdyz si poridis RS2000 a budes z nej chtit mit Cosworth tak do nej zase nasypes vic nez kdybys poridil Cossie Esco
a takhle to furt pokracuje
kazdej kdo chce upravit neco k obrazu svymu se musi smirit s tim ze to sezere kolikrat vic penez nez bys byl schopnej objetovat.. vim o cem mluvim, sam si skladam auto ktery ma porizovaci cenu u slusnyho kusu treba 30.000,- a ja sem s nim prekrocil uz nejakych 220.000,- a nejsem na konci.. za ty prachy muzes poridit Cosworth v mizernym stavu ale porad je to Cosworth kterej ma potencial.. ale ja toho nelituju, smiril sem se s tim ze do toho nacpu moc penez ale jednou budu urcite hrdej, ze sem to dotahl do konce (doufam nekdy
)
co vlastne chces? spolehlivy auto s minimalnima nakladama na provoz a nebo lestenku do ktere budes sypat penize? uprime neznam moc moznosti jak skloubit lestenku a usporu penez