nexim píše:
Chci se zeptat prevazne milose.....to auto ma skvelou karoserii...je to fakt lestenka..nikde zadna koroze....na ten vek....ale presto to pro me neni auto na kazdodeni jezdeni...(80km)...tak z toho chci vyzdimat zavodaka....jelikoz to ma slusnej motor. Akorad jsem trosku narocnejsi na cenu(bohuzel). Vim, co ty delas za projekty...a delals, tak te chci poprosit o par nejakych tipu, co muzu vsechno s autem udelat...ale ne za velky sumy. potreboval bych jen, aby to bylo v zatackach jisty, ale zaroven aby to bylo spis pretacivy nez nedotacivy. Nejsem tak zkuseny, tak nevim, jak toho docilit. A jestli je vubec nejaka levna cesta. Chtel bych taky nejak pritvrdit podvozek, ale to asi budu muset vyresit koupi sportovnich tlumicu co?.
Dik za rady.
Zdravim.
jen malinké upozornění. Trochu si odporuješ. (Chci z toho vyždímat závoďáka..... Akorád jsme trochu náročnej bohužel na cenu...) jeslti nemáš hodně zbytečných peněz tak se na to vykašli. Já jsem měl na podzim taky takovej sen. A Co se stalo? auto jsem sice rozebral, koupil pár dílů, ale dojel jsem na love. Teď se na auto chodim spíše dívat a za pomoci THC projektuji jeho dalekou budoucnost. Je to o penězích o kurva kopci peněz. teda jestli za to chceš kvalitu. než se do něčeho pustíš, tak se porozhlídni po netu, kolik stojí třeba jen sportovní podvozek na tvoje auto. kolik stojí kola, sedačky, bezpečností nádrž...... a i když se dáš jen do základu, brzdy, podvozek, kola, sedačky, řízení, GO motoru..... tak se vyšplháš na částku která se ani trochu nepřibližuje pár ticísům.
Přiznám se rovnou kdybych si to uměl představit na podzim když jsem o tom snil a to auto koupil a věděl co to znamená, tak se na to vyseru. Ale už to nejde. slíbil jsem pár lidem že i kdyby to mělo trvat 5 let tak to auto kurva pojede a já to slíbim i kdybych na to měl nechat stavebko. Jen to prostě nebude tak rychle jak jsem chtěl.
Je to o love a jeslti jich nemáš na zbyt tak se na to opravdu vykašli.
BTW co by jsi přetavoval za auto?